Skriva ut ett fotoindexark (miniatyrer) från mediakort

Skriva ut ett fotoindexark med små förhandsvisningsversioner av alla bilder på minneskortet eller USB-minnet.
image
  • Maskinen tilldelar bilderna nummer (t.ex. nr 1, nr 2, nr 3 och så vidare).

Maskinen känner inte igen några andra nummer eller filnamn som din digitala kamera eller dator använder för att identifiera bilderna.

• Endast filnamn med högst 20 tecken skrivs ut korrekt på indexarket.
  • Filnamn kan inte skrivas ut korrekt om de innehåller icke-alfanumeriska tecken, men icke-alfanumeriska tecken påverkar inte inställningarna för fotoutskrift.
  1. Sätt i minneskortet eller USB-minnet i rätt port.
  2. Tryck på [Foto]>[Indexutskrift]>[Skriv ut indexark].
  3. Tryck på [Utskriftsinst.] om du vill ändra utskriftsinställningarna.
    Tryck på [OK] när du är klar.
    Beskrivning
    Papperstyp

Välj papperstyp.

Papp.format

Välj pappersformat.

4. Tryck på [Start].