Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens skanningsknapp > Skanna till SSH FTP (SFTP) > Skapa ett nyckelpar för en klient med webbaserad hantering

Skapa ett nyckelpar för en klient med webbaserad hantering

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).
    Exempel:

https://192.168.1.2

image
    • Om du använder DNS (Domain Name System) eller har aktiverat ett NetBIOS-namn kan du ange ett annat namn som ”SharedPrinter” i stället för IP-adressen.

• Exempel:

https://SharedPrinter

Om du aktiverar ett NetBIOS-namn kan du även använda nodnamnet.

• Exempel:

https://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-namnet anges i nätverkskonfigurationsrapporten.

• För Mac öppnar du webbaserad hantering genom att klicka på maskinikonen på skärmen Status Monitor.
  3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Network (Nätverk).
  5. Klicka på fliken Security (Säkerhet).
  6. Klicka på Client Key Pair (Kundnyckelpar) i vänster navigationsfält.
  7. Klicka på Create New Client Key Pair (Skapa nytt kundnyckelpar).
  8. I fältet Client Key Pair Name (Namn på kundnyckelpar) anger du det namn (upp till 20 tecken) du önskar.
  9. Klicka på listrutan Public Key Algorithm (Algoritm för offentlig nyckel) och välj sedan den algoritm du önskar.
  10. Klicka på Submit (Skicka).

Nu skapas nyckelparet för klienten och sparas i maskinens minne. Namnet på nyckelparet för klienten och allmän nyckelalgoritm visas i Client Key Pair List (Lista över kundnyckelpar).