Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk med PIN-metoden för Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Om din mobila enhet stödjer PIN-metoden för Wi-Fi Protected Setup (WPS) följer du dessa steg för att konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk:
image

När maskinen tar emot en Wi-Fi Direct-begäran från din mobila enhet, visas meddelandet [Wi-Fi Direct-anslutningsbegäran mottogs. Tryck på [OK] för att ansluta.] på LCD-skärmen. Tryck på [OK] för att ansluta.

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Gruppägare]>[]>[PIN-kod].
  2. När [Aktivera Wi-Fi Direct på den andra enheten. Tryck sedan på [OK].] visas aktiverar du din mobila enhets WPS PIN-konfigurationsmetod (se den mobila enhetens bruksanvisning för instruktioner) och trycker därefter på [OK] på din Brother-maskin.
    Då startas inställningen av Wi-Fi Direct.
  3. Maskinen kommer att vänta på en anslutningsbegäran från din mobilenhet. När [PIN-kod] visas anger du den PIN-kod som visas på din mobila enhet för maskinen. Tryck på [OK].

Om din mobila enhet är korrekt ansluten visar maskinen [Ansluten]. Du har slutfört inställningen av Wi-Fi Direct-nätverket.