Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Hämta och skriva ut dokument med hjälp av Brother Web Connect

Hämta och skriva ut dokument med hjälp av Brother Web Connect

Du kan hämta dokument som överförts till ditt konto direkt till din maskin och skriva ut dom. Du kan också hämta dokument som andra användare överfört till sina konton för delning till din maskin och skriva ut dem, förutsatt att du har visningsbehörighet för dokumenten. Vissa tjänster tillåter att gästanvändare tittar på offentliga dokument. När du använder en tjänst eller ett konto som gäst kan du visa dokument som ägaren har gjort offentliga, dvs. dokument utan visningsbegränsningar.

För att kunna hämta andra användares dokument måste du ha åtkomstbehörighet för att titta på användarens album eller dokument.

Om du är en begränsad användare för Web Connect på grund av funktionen Secure Function Lock (tillgänglig för vissa modeller) kan du inte hämta skannad data.

Sidobegränsningsfunktionen Secure Function Lock gäller för utskriftsjobbet med Web Connect.

image

För Hongkong, Taiwan och Korea

Brother Web Connect stöder bara filnamn på engelska. Det kan hända att filer med namn på lokalt språk inte kan hämtas.