Hem > Fax > Ta emot ett fax > Fjärråtkomst av fax > Ändra numret för faxvidaresändning

Ändra numret för faxvidaresändning

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
  1. Slå ditt faxnummer.
  2. Ange din fjärråtkomstkod när maskinen svarar (tre siffror, följt av *). En lång signal betyder att du har meddelanden.
  3. När du hör två korta signaler, tryck på 9 5 4.
  4. Vänta på en lång signal och använd de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna för att ange det nya numret (högst 20 siffror) till den faxmaskin som du vill att dina faxmeddelanden ska vidaresändas till. Avsluta med ## .
    image

Du kan inte använda * och # som uppringningsnummer men du kan trycka på # för att infoga en paus i faxnumret.

5. Tryck på 9 0 för att avsluta fjärråtkomsten när du är färdig.
  6. Lägg på när maskinen avger en lång pipsignal.