Hem > PhotoCapture Center > Skriva ut foton direkt från ett mediakort > Viktig information om fotoutskrift

Viktig information om fotoutskrift

image

Stöd för USB-flashminne finns bara för vissa modeller.

Maskinen har konstruerats för att vara kompatibel med bildfiler från moderna digitalkameror, minneskort och USB-minnen. Läs punkterna nedan för att undvika fel:

• Bildfilens filnamnstillägg måste vara .JPG (andra filnamnstillägg för bildfiler som t.ex. .JPEG, .TIF, .GIF och så vidare kan inte identifieras).
  • Direkt fotoutskrift måste utföras separat från fotoutskriftsåtgärder med hjälp av datorn. (Samtidig användning är inte möjlig.)
  • Maskinen kan läsa upp till 999 filer *1 på ett minneskort eller ett USB-minne.

Var uppmärksam på följande:

• När du skriver ut ett index eller en bild skriver maskinen ut alla giltiga bilder, även om en eller fler bilder har korrumperats. Skadade bilder skrivs inte ut.
  • (Minneskortsanvändare)

Maskinen kan läsa minneskort som har formaterats i en digitalkamera.

När en digitalkamera formaterar ett minneskort skapar den en särskild mapp där bilddata sparas. Om du måste använda datorn för att redigera bilddata som är lagrade på ett minneskort, rekommenderar vi att du inte ändrar mappstrukturen som skapades av digitalkameran. När du sparar nya eller ändrade bildfiler på minneskortet rekommenderar vi även att du använder samma mapp som används av digitalkameran. Om informationen inte sparas i samma mapp kan maskinen eventuellt inte läsa filen eller skriva ut bilden.

• (Användare av USB-minne)

Denna maskin stöder USB-minnen som har formaterats av Windows.

Mappen i minneskort eller USB-minnen räknas.