Hem > Nätverk > Avancerade nätverksfunktioner > Synkronisera tid med SNTP-servern med hjälp av webbaserad hantering > Konfigurera SNTP-protokollet med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera SNTP-protokollet med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera SNTP-protokollet för att synkronisera den tid maskinen använder för autentisering med tiden som hålls av SNTP-tidsservern.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Network (Nätverk).
  5. Klicka på menyn Protocol (Protokoll) i vänster navigationsfält.
  6. Aktivera inställningen genom att markera kryssrutan SNTP.
  7. Klicka på Submit (Skicka).
  8. Starta om Brother-maskinen för att aktivera konfigurationen.
  9. Klicka på Advanced Settings (Avancerade inställningar) intill kryssrutan SNTP.
  10. Konfigurera inställningarna.
    Alternativ Beskrivning
    Status

Visar om SNTP-protokollet är aktivt eller ej.

Synchronization Status (Synkroniseringsstatus)

Bekräfta den senaste synkroniseringsstatusen.

SNTP Server Method (SNTP-servermetod) Välj AUTO eller STATIC (STATISK).
    • AUTO

Om du har en DHCP-server i ditt nätverk kommer SNTP-servern att automatiskt erhålla adressen från den servern.

• STATIC (STATISK)

Skriv in den adress som du vill använda.

Primary SNTP Server Address (Primär SNTP-serveradress)

Secondary SNTP Server Address (Sekundär SNTP-serveradress)

Skriv in serveradressen (upp till 64 tecken).

Den sekundära SNTP serveradressen används som en backup till den primära SNTP serveradressen. Om den primära servern inte är tillgänglig kommer maskinen att kontakta den sekundära SNTP-servern.

Primary SNTP Server Port (Primär SNTP-serverport)

Secondary SNTP Server Port (Sekundär SNTP-serverport)

Skriv in portnummer (1 till 65535).

Den sekundära SNTP serverporten används som en backup till den primära SNTP serverporten. Om den primära porten inte är tillgänglig kommer maskinen att kontakta den sekundära SNTP-porten.

Synchronization Interval (Synkroniseringsintervall) Skriv in antalet timmar mellan försöken att synkronisera server (1 till 168 timmar).
  11. Klicka på Submit (Skicka).