Hem > Fax > Telefontjänster och externa enheter > Extern telefon och sidoapparat > Manövrering från externa telefoner och sidoapparater

Manövrering från externa telefoner och sidoapparater

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW

Om du svarar på ett faxsamtal i en sidoapparat eller en extern telefon kan du göra så att maskinen tar samtalet genom att använda fjärraktiveringskoden. När du trycker på fjärraktiveringskod *51, börjar maskinen ta emot fax.

Om maskinen svarar på ett röstsamtal och dubbelringer för att du ska ta över, kan du ta samtalet i en sidoapparat genom att trycka på fjärrinaktiveringskoden#51.

Om du svarar på ett samtal och ingen finns på linjen:

Du bör anta att du tar emot ett manuellt fax.

Tryck på *51 och vänta på faxsignalen eller tills [Mottagning] visas på LCD-skärmen och lägg sedan på luren.

image

Du kan även använda funktionen för faxavkänning om du vill att maskinen automatiskt ska ta emot samtalet.