Varumärken

Apple, AirPrint, App Store, Mac, Safari, iPad, iPhone, iPod touch och macOS är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder.

Nuance och PaperPort är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Nuance Communications, Inc. eller dess filialer i USA och/eller andra länder.

SDHC-logotypen är ett varumärke som tillhör SD-3C, LLC.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® och Wi-Fi Direct® är registrerade varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance®.

WPA™, WPA2™, Wi-Fi Protected Setup™ och Wi-Fi Protected Setup™ är varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance®.

Android, Gmail, Google Cloud Print, Google Drive, Google Play, Google Chrome, Chrome OS och Google är varumärken som tillhör Google LLC. Användning av dessa varumärken är föremål för tillstånd från Google.

Mozilla och Firefox är registrerade varumärken som tillhör Mozilla Foundation.

Ordmärket Bluetooth® och logotyperna är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Brother Industries, Ltd. sker med licens. Andra varumärken och varumärkesnamn tillhör respektive ägare.

Intel är ett varumärke som tillhör Intel Corporation i USA och/eller andra länder.

Evernote och Evernote Elephant-logotypen är varumärken som tillhör Evernote Corporation och används med licens.

Mopria® och Mopria®-logotypen är registrerade varumärken och servicemärken som tillhör Mopria Alliance, Inc. i USA och andra länder. Obehörig användning är strängt förbjuden.

WordPerfect är ett varumärke eller registrerat varumärke som tillhör Corel Corporation och/eller dess filialer i Kanada, USA och/eller andra länder.

Alla företag vars programvara nämns i denna handbok har ett programlicensavtal enligt egendomsprogrammet.

Alla varumärken och produktnamn från de företag som visas på Brothers produkter, relaterade dokument och annat material är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör deras respektive ägare.