Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Installera BookScan Enhancer och Whiteboard Enhancer (Windows)

Installera BookScan Enhancer och Whiteboard Enhancer (Windows)

BookScan Enhancer och Whiteboard Enhancer är bildbehandlingsprogram. Med BookScan Enhancer kan du automatiskt korrigera bilder som har skannats in från böcker. Whiteboard Enhancer kan rensa upp och förbättra text och bilder i foton av whiteboard-tavlor.

De här programmen är inte tillgängliga för Windows Server-serien.

• Maskinen måste vara påslagen och ansluten till datorn.
  • Datorn måste vara ansluten till Internet.
  • Du måste vara inloggad med administratörsbehörighet.
  1. Klicka på image (Brother Utilities).
  2. Välj maskin från rullgardinsmenyn.
  3. Välj Gör mer i vänster navigationsfält.
  4. Klicka på BookScan&WhiteBoard Suite och följ installationsanvisningarna på skärmen.