Hem > Nätverk > Konfigurera nätverksdetaljer med kontrollpanelen

Konfigurera nätverksdetaljer med kontrollpanelen

Använd menyalternativen [Nätverk] på kontrollpanelen för att konfigurera maskinen för ditt nätverk.
image
  • imageimage Närliggande information: Inställningstabeller
  • Du kan även använda hanteringsverktyg, som BRAdmin Light (Windows), BRAdmin Professional (Windows) och webbaserad hantering för att konfigurera och ändra din Brother-maskins nätverksinställningar.

imageimage Närliggande information: Lära sig om program och verktyg för nätverkshantering

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk].
  2. Tryck på image eller image för att visa nätverksalternativet och tryck sedan på det. Upprepa detta steg tills du kommer till menyn du vill konfigurera och följ sedan anvisningarna på LCD-pekskärmen.