Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Vidaresänd fax till Cloud eller en e-postadress > Stänga av vidaresänd fax till Cloud eller en e-postadress

Stänga av vidaresänd fax till Cloud eller en e-postadress

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Stäng av vidaresänd fax när du vill stoppa inkommande faxmeddelanden från att automatiskt gå till en onlinetjänst eller en inkorg som bifogad fil till e-post.

Om det finns mottagna fax kvar i maskinens minne kan du inte stänga av vidaresänd fax.

1. Tryck på image eller image tills [Appar] visas.
    Tryck på [Appar].
    image
    • Om information om Internetuppkopplingen visas på maskinens LCD-skärm ska du läsa informationen och sedan trycka på [OK].
    • Ibland visas uppdateringar eller meddelanden om funktionerna för Brother Web Connect på LCD-skärmen. Läs informationen och tryck på [OK].
  2. Tryck på image eller image och visa [Vidarebefordra fax till molnet/e-post].
    Tryck på [Vidarebefordra fax till molnet/e-post].
    image
    Om information om [Vidarebefordra fax till molnet/e-post] visas ska du läsa den och sedan trycka på [OK].
  3. Tryck på [Av].
  4. Tryck på [OK].