Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Secure Function Lock 3.0 > Registrera en extern IC-kortläsare

Registrera en extern IC-kortläsare

Om du ansluter en extern IC-kortläsare ska du använda webbaserad hantering för att registrera kortläsaren. Din maskin har stöd för externa IC-kortläsare som stöds av HID-klassade drivrutiner.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Administrator (Administratör).
  5. Klicka på menyn External Card Reader (Extern kortläsare) och ange sedan informationen som krävs.
  6. Klicka på Submit (Skicka).
  7. Starta om Brother-maskinen för att aktivera konfigurationen.
  8. Dra ut nätkabeln ur eluttaget.
  9. Anslut kortläsaren till din maskin och anslut sedan maskinens nätsladd till eluttaget.
    image
  10. Tryck på kortet till kortläsaren när du använder kortautentisering.