Hem > Fax > Ta emot ett fax > Ställa in faxavkänning

Ställa in faxavkänning

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW

Om Faxavkänning är på: Maskinen tar emot fax automatiskt, även om du svarar på samtalet. När meddelandet om att maskinen tar emot ett fax visas på LCD-skärmen eller när du hör ett knarrande ljud på telefonlinjen i luren lägger du på luren. Maskinen sköter resten.

Om Faxavkänning är av: Om du befinner dig vid maskinen och svarar på ett fax genom att lyfta på luren, tryck på startknappen och sedan på [Ta emot] för att ta emot faxet. Om du har svarat på en sidoapparat eller extern telefon trycker du *51.

image
  • Om Faxavkänning är inställd på [], men maskinen inte tar emot ett faxsamtal när du lyfter på luren på en sidoapparat eller en extern telefon, matar du in fjärraktiveringskoden *51.
  • Ställ in faxavkänning på [Av] om du sänder faxmeddelanden från en dator som finns på samma telefonlinje som den maskin som tar emot meddelandena.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Faxavkänning].
  2. Tryck på [] (eller [Av]).