Hem > Maskininställningar > Ändra maskininställningarna via kontrollpanelen > Vid händelse av strömavbrott (minneslagring)

Vid händelse av strömavbrott (minneslagring)

DCP-J1100DW

• Dina menyinställningar lagras permanent och försvinner inte.
  • Tillfälliga inställningar (t.ex.: kontrast och internationellt läge) försvinner.
  • Datum och tid måste anges igen.
  • (MFC-modeller)Programmerade faxtimerjobb och andra faxjobb i maskinens minne kommer att förloras.

MFC-J1300DW

• Dina menyinställningar lagras permanent och försvinner inte.
  • Tillfälliga inställningar (t.ex.: kontrast och internationellt läge) försvinner.
  • Datum och tid och programmerade faxtimerjobb (till exempel: fördröjd sändning) kvarstår i ungefär 24 timmar.
  • Andra faxjobb i maskinens minne försvinner inte.