Konfigurera datum och tid med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera datum och tid för att synkronisera tiden som maskinen använder med SNTP tidsserver.

Den här funktionen är inte tillgänglig i vissa länder.

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Administrator (Administratör).
  5. Klicka på Date&Time (Datum och tid) i vänster navigationsfält.
    image
  6. Kontrollera inställningarna för Time Zone (Tidszon).
    image
    Välj tidsskillnaden mellan ditt land och UTC i listrutan Time Zone (Tidszon). Tidszonen för östligaste USA och Kanada är till exempel UTC-05:00.
  7. Markera kryssrutan Synchronize with SNTP server (Synkronisera med SNTP-server).
  8. Klicka på Submit (Skicka).