Rapporter

Följande rapporter är tillgängliga:

Överföringsrapport (MFC-modeller)
Verifiera överföringen skriver ut en överföringsrapport från din senaste överföring.
Adressbok (MFC-modeller)
Adressboksrapporten skriver ut en lista över namn och nummer som finns i adressbokens minne.
Faxjournal (MFC-modeller)
Faxjournalen skriver ut en lista med information om de senaste 200 mottagna och sända faxmeddelandena. (TX betyder sändning, RX betyder mottagning.)
image
(Windows)

Du kan visa och skriva ut faxjournalrapporten från din dator med hjälp av programmet Fax Journal Report (Faxjournalrapport). Gå till modellens Nerladdningar-sida på Brother Solutions Center på support.brother.com för att hämta programmet.

Användarinställningar
Användarinställningsrapporten skriver ut en lista över aktuella inställningar.
Nätverkskonfiguration (nätverksmodeller)
Nätverkskonfigurationsrapporten skriver ut en lista över aktuella nätverksinställningar.
WLAN-rapport (Trådlösa modeller)
WLAN-rapporten skriver ut diagnosen av den trådlösa nätverksanslutningen.
Nummerpresentationshistorik (MFC-modeller)
Rapporten om historik för nummerpresentation skriver ut en lista med nummerpresentationsuppgifter för de senaste 30 mottagna faxmeddelandena och telefonsamtalen. (Ej tillgängligt i Finland)