Skanna med ControlCenter4 hemläge (Windows)

Välj Standardläge som lägesinställning för ControlCenter4.

1. Ladda ditt dokument.
  2. Klicka på ikonen image (ControlCenter4) i aktivitetsfältet och klicka sedan på Öppna.
  3. Klicka på fliken Skanna.
    image
  4. Välj Dokumenttyp.
  5. Ändra vid behov dokumentets Skanningsstorlek.
  6. Klicka på image (Skanna).
    Maskinen börjar skanna och den skannade bilden visas i bildvisningsprogrammet.
  7. Om du skannade flera sidor med dokumentmataren ska du klicka på den vänstra eller högra pilknappen för att förhandsgranska den skannade bilden.
  8. Beskär bilden om nödvändigt.
  9. Gör något av följande:
    • Klicka påimage (Spara) för att spara skannade data.
    • Klicka på image (Skriv ut) för att skriva ut skannade data.
    • Klicka på image (Öppna med ett program ) för att öppna skannade data i ett annat program.
    • Klicka på image (Skicka e-post) för att bifoga skannade data i ett e-postmeddelande.
    • Klicka på image (OCR) för att konvertera ditt skannade dokument till en redigerbar textfil. (endast tillgängligt för vissa modeller)