Hem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Översikt av AirPrint

Översikt av AirPrint

AirPrint är en utskriftslösning för Apples operativsystem med vilken du trådlöst kan skriva ut foton, e-post, webbsidor och dokument från en iPad, iPhone, iPod touch eller Mac-dator utan att du behöver installera någon drivrutin.

Med AirPrint kan du även skicka faxmeddelanden direkt från din Mac-dator utan att skriva ut dem och skanna dokument till din Mac-dator. (MFC-J1300DW)

Mer information hittar du på Apples webbplats:

När en artikel är märkt med märkningen "Works with Apple" betyder att den har utformats för att fungera specifikt med den teknik som anges i märkningen, och att det är certifierat av utvecklaren enligt Apples kvalitetsstandarder.