Hem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Förutsättningar för användning av Brother Web Connect > Installation av Brother-programvara med Brother Web Connect

Installation av Brother-programvara med Brother Web Connect

För att du ska kunna installera Brother Web Connect behöver du en dator som är ansluten till Internet och som har Brother-maskinens programvara installerat.

Windows

För att installera programvara från brother och ansluta maskinen till ett trådlöst nätverk eller trådat nätverk, se Snabbguiden som följer med din Brothermaskin.

Mac

För att installera Komplett drivrutins- & programpaket, gå till din modells Nerladdningar-sida på Brother Solutions Center på support.brother.com.