Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Secure Function Lock 3.0 > Innan du använder Secure Function Lock 3.0

Innan du använder Secure Function Lock 3.0

Använd Secure Function Lock (Säkert funktionslås) för att konfigurera lösenord, ställa in sidbegränsningar för användare och neka tillgång till vissa eller alla funktioner som listas här.

Du kan konfigurera och ändra följande inställningar för Secure Function Lock 3.0 genom att använda webbaserad hantering eller BRAdmin Professional (Windows):

• Print (Skriv ut)

Utskrift inkluderar utskriftsjobb som skickats via AirPrint, Google Cloud Print och Brother iPrint&Scan.

Om du registrerar användarnas inloggningsnamn i förväg kan dessa användare använda utskriftsfunktionen utan att de behöver ange lösenord.

• Copy (Kopiera)
  • Scan (Skanna)

Skanning inkluderar skanningsjobb som skickats via Brother iPrint&Scan.

• Fax (endast modeller som stöds)
    • Send (Skicka)
    • Receive (Ta emot)
  • Media
    • Print from (Skriv ut från)
    • Scan to (Skanna till)
  • Web Connect (Anslut till webben) (endast modeller som stöds)
  • Apps (Appar) (endast modeller som stöds)
  • Page Limits (*) (Sidbegränsningar (*))
  • Color Print (Färgutskrift)
  • Page Counters (Sidräknare)
  • Card ID (NFC ID) (Kort-ID (NFC ID)) (endast modeller som stöds)