Justera volymen i maskinen

1. Gör något av följande:
    • För MFC-modeller:

Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Volym].

• För DCP-modeller:

Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Knappljud].

2. Tryck på ett av följande alternativ (MFC-modeller):
    Alternativ
    Beskrivning
    Ring
    Justera ringsignalsvolymen.
    Knappljud
    Anpassa volymen för när du trycker på en knapp, gör ett misstag eller efter att sänt eller tagit emot ett fax.
    Högtalarvolym
    Justera högtalarvolymen.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Av], [Låg], [Med], eller [Hög] och tryck sedan på det alternativ som du vill ställa in.
  4. Tryck på image.