Ställ in nedräkning för viloläge

Inställningen för viloläge (eller energisparläge) kan minska energiförbrukningen. När maskinen är i viloläget agerar den som om den vore helt avstängd. Maskinen vaknar upp och börjar skriva ut om den tar emot ett utskriftsjobb eller ett fax. Använd dessa instruktioner för att ställa in en tidsfördröjning (nedräkning) innan maskinen går in i viloläge.
  • Timern startar om igen när du utför någon funktion på maskinen som t.ex. tar emot ett faxmeddelande eller ett utskriftsjobb.
  • Fabriksinställningen är fem minuter.
  • När maskinen går in i viloläge slocknar bakgrundsbelysningen på LCD-skärmen.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Viloläge].
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [1Min]. [2Min.], [3Min.], [5Min.], [10Min.], [30Min.] eller [60Min.] och tryck sedan på det alternativ du önskar.