Förhandsgranska och skriva ut foton från mediakort

Förhandsgranska dina foton på LCD-skärmen innan du skriver ut dem.

• Om dina foton är stora filer kan det dröja något innan respektive foto visas.
  1. Sätt i minneskortet eller USB-minnet i rätt port.
    image
  2. Tryck på [Foto]>[Välj filer].
  3. Tryck på image eller image för att visa det foto du vill skriva ut och tryck sedan på detta.
    image
    För att skriva ut alla bilder, tryck på [Skriv alla], och tryck därefter på [Ja]-knappen för att bekräfta.
  4. Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:
    • Tryck på [-] eller [+] på pekskärmen.
    • Tryck på image för att ta fram tangentbordet på pekskärmen och skriv sedan in antalet kopior med hjälp av pekskärmens tangentbord. Tryck på [OK].
  5. Tryck på [OK].
  6. Upprepa de tre senaste stegen tills du har valt alla foton som du vill skriva ut.
  7. Tryck på [OK].
  8. Läs och bekräfta listan som visas över alternativ.
  9. Om du vill ändra utskriftsinställningarna trycker du på [Utskriftsinst.].
    Tryck på [OK] när du är klar.
  10. Tryck på [Start].