Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med ControlCenter4 hemläge (Windows) > Spara skannade data i en mapp som en PDF-fil med ControlCenter4 Hemläge (Windows)

Spara skannade data i en mapp som en PDF-fil med ControlCenter4 Hemläge (Windows)

Välj Standardläge som lägesinställning för ControlCenter4.

1. Ladda ditt dokument.
  2. Klicka på ikonen image (ControlCenter4) i aktivitetsfältet och klicka sedan på Öppna.
  3. Klicka på fliken Skanna.
    image
  4. Välj Dokumenttyp.
  5. Ändra vid behov storleken på ditt dokument.
  6. Klicka på image (Skanna).
    Maskinen börjar skanna och den skannade bilden visas i bildvisningsprogrammet.
  7. Klicka på vänster eller höger pilknappar för att förhandsgranska varje skannad sida.
  8. Klicka på Spara.
    Dialogrutan Spara visas.
  9. Klicka i listrutan Filtyp och välj sedan en PDF-fil.
    image
    image
    För att spara dokumentet som en lösenordsskyddad PDF ska du välja Säker PDF enkelsidig (*.pdf) eller Säker PDF flersidig (*.pdf) i listrutan Filtyp, klicka på image och sedan ange lösenordet.
  10. Klicka vid behov på knappen Ändra för att ändra filnamnet.
  11. Klicka på mappikonen för att söka efter och välja mappen där du vill spara dina skannade dokument.
  12. Klicka på OK.
    Skannade dokument sparas i målmappen som en PDF-fil.