Hem > Mobile/Web Connect > Google Cloud Print > Översikt av Google Cloud Print

Översikt av Google Cloud Print

Google Cloud Print är en tjänst som gör att du kan skriva ut på en skrivare som är registrerad på ditt Google-konto med hjälp av en nätverkskompatibel enhet (t.ex. en mobiltelefon eller dator), utan att behöva installera skrivardrivrutinen på enheten.

Om du vill skriva ut från Android™-appar måste du installera Google Cloud Print™-appen från Google Play™ Store.

image
  1. Utskriftsbegäran
  2. Internet
  3. Google Cloud Print
  4. Utskrift