Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Välj korrekt mottagningsläge

Välj korrekt mottagningsläge

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Du måste välja ett mottagningsläge beroende på de externa enheterna och telefontjänsterna som du har på din linje.

Som standard kommer din maskin automatiskt att ta emot fax som sänds till den. Nedanstående schema hjälper dig att välja rätt läge.

image

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Svarsläge].
    image

(För Danmark)

Om du inte kan ändra alternativet [Svarsläge] bör du se till att Distinctive Ring-funktionen är inställd på [Av].

2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Endast fax], [Fax/Tel], [Ext:Tel/Tsv] eller [Manuell] och tryck sedan på det alternativ du önskar.