Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Ställ in antalet signaler innan maskinen ska svara (ringfördröjning)

Ställ in antalet signaler innan maskinen ska svara (ringfördröjning)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
När en person ringer din maskin, kommer du att höra en normal telefonsignal. Antalet ringsignaler ställs in med inställningen ringfördröjning.
  • Inställningen av signalfördröjning ställer in hur många gånger maskinen ska ringa innan den svarar i lägena [Endast fax] och [Fax/Tel].
  • Om du har en extern telefon eller sidoapparater på samma linje som maskinen väljer du maximalt antal ringsignaler.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Antal signaler].
  2. Tryck på det antal gånger du vill att linjen ska ringa innan maskinen svarar.
    image

Om du väljer [0] svarar maskinen omedelbart och linjen ringer inte alls (endast tillgängligt i vissa länder).