Hem > Mobile/Web Connect > Google Cloud Print > Innan du använder Google Cloud Print > Nätverksinställningar för att använda Google Cloud Print

Nätverksinställningar för att använda Google Cloud Print

För att kunna använda Google Cloud Print måste du ansluta din Brother-maskin till ett nätverk som kan nå Internet via en trådbunden eller trådlös anslutning. Mer information om hur du ansluter och konfigurerar din maskin hittar du i Snabbguide eller under relaterade ämnen i den här bruksanvisningen.