Hämta och skriv ut med hjälp av Web Services

Du hittar mer information om Brother CreativeCenter-mallar imageimage Närliggande information
  1. Tryck på image eller image tills [Internet] visas.
    Tryck på [Internet].
    image
    • Om information om Internetuppkopplingen visas på maskinens LCD-skärm ska du läsa informationen och trycka på [OK].
    • Ibland visas uppdateringar eller meddelanden om funktionerna för Brother Web Connect på LCD-skärmen. Läs informationen och tryck på [OK].
  2. Visa tjänsten som är värd för dokumentet som du vill hämta och skriva ut genom att trycka på image eller image.

Tryck på tjänstnamnet.

3. Tryck på image eller image tills ditt kontonamn visas och tryck på det. Om skärmen för inmatning av en PIN-kod visas ska du ange den fyrsiffriga PIN-koden och trycka på [OK].
  4. Tryck på image eller image och visa [Hämta: Utskrift].
    Tryck på [Hämta: Utskrift].
  5. Tryck på image eller image tills önskat album visas och tryck sedan på det.
    image
    • Ett album är en samling av dokument. Den verkliga termen kan dock variera beroende på vilken tjänst du använder. Om du använder Evernote® måste du välja en anteckningsbok och sedan en anteckning.
    • Vissa tjänster kräver inte att dokument sparas i album. Välj [Se osorter. filer] när du vill markera dokument som inte sparats i album. Du kan inte hämta dokument från andra användare om dokumenten inte är sparade i ett album.
  6. Tryck på miniatyren för dokumentet som du vill skriva ut. Bekräfta dokumentet på LCD-skärmen och tryck på [OK]. Välj ytterligare dokument som du vill skriva ut (du kan välja upp till 10 dokument).
  7. Tryck på [OK] när du är klar.
  8. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra den här åtgärden.