Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med ControlCenter4 avancerat läge (Windows) > Skanna till e-postbilaga med ControlCenter4 Avancerat läge (Windows)

Skanna till e-postbilaga med ControlCenter4 Avancerat läge (Windows)

Skicka ett skannat dokument som en e-postbilaga.
image
  • Välj Avancerat läge som lägesinställning för ControlCenter4.
  • Funktionen för att skanna till e-post stöder inte webbaserade e-posttjänster. Använd funktionen för att skanna till bild eller fil om du vill skanna ett dokument eller en bild och bifoga sedan den skannade filen till ett e-postmeddelande.

image
    Maskinen skannar till din standardinställda e-postapplikation.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Klicka på ikonen image (ControlCenter4) i aktivitetsfältet och klicka sedan på Öppna.
  3. Klicka på fliken Skanna.
    image
  4. Klicka på E-post-knappen.
    Dialogrutan för skanningsinställningar visas.
    image
  5. Ändra vid behov skanningsinställningar, t.ex. filformat, filnamn, målmapp, upplösning eller färg.
    image
    • För att ändra filnamnet klickar du på Ändra.
    • För att ändra Destinationsmapp klickar du på mappikonen.
    • Om du vill förhandsgranska och konfigurera den inskannade bilden, väljer du kryssrutan Förinskanning.
  6. Klicka på Skanna.
    Maskinen börjar skanna. Ditt e-postprogram öppnas och den skannade bilden bifogas i ett nytt, tomt e-postmeddelande.