Viktigt meddelande

• Använd inte denna produkt i något annat land eftersom det kan strida mot lagar för trådlös telekommunikation och energiförbrukning i det landet.
  • Windows 10 i detta dokument representerar Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Education och Windows 10 Enterprise.
  • I det här dokumentet står Windows Server 2008 för Windows Server 2008 och Windows Server 2008 R2.
  • I denna bruksanvisning används LCD-meddelanden för MFC-J1300DW om inte annat anges.
  • I denna bruksanvisning används bilderna på MFC-J1300DW om inte annat anges.
  • Skärmbilderna i bruksanvisningen visas enbart i illustrationssyfte och kan se annorlunda ut än de faktiska skärmarna.
  • Om inte annat anges kommer skärmbilderna i den här bruksanvisningen från Windows 7 och macOS 10.12.x. Bildskärmarna på din dator kan se annorlunda ut beroende på ditt operativsystem.
  • Innehållet i den här bruksanvisningen och produktspecifikationen kan ändras utan förvarning.
  • Denna dokumentation gäller både MFC- och DCP-modellerna. Läs ”XXX-XXXX” som ”MFC/DCP-XXXX” (där XXXX är namnet på din modell).