Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Secure Function Lock 3.0 > Konfigurera offentligt läge för Secure Function Lock 3.0

Konfigurera offentligt läge för Secure Function Lock 3.0

Använd skärmen Secure Function Lock för att ställa in Offentligt läge, vilket begränsar funktioner som finns tillgängliga för offentliga användare. Offentliga användare behöver inte ange lösenord för att använda funktionerna som är tillgängliga via inställningarna för allmänt läge.
image

Offentligt läge omfattar utskriftsjobb som skickas via Google Cloud Print, Brother iPrint&Scan och CUPS-drivrutinen (Mac).

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Administrator (Administratör).
  5. Klicka på menyn Restriction Management (Begränsningshantering) eller User Restriction Function (Användarbegränsad funktion) i vänster navigationsfält.
  6. Välj Secure Function Lock (Säkert funktionslås).
  7. Klicka på Submit (Skicka).
  8. Klicka på menyn Restricted Functions (Begränsade funktioner) i vänster navigationsfält.
  9. I raden Public Mode (Offentligt läge) väljer du en kryssruta för att tillåta eller ta bort markeringen i en kryssruta för att begränsa de angiva funktionerna.
  10. Klicka på Submit (Skicka).