Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Använda autentisering av Active Directory > Introduktion till autentisering av Active Directory

Introduktion till autentisering av Active Directory

Autentisering av Active Directory begränsar användningen av Brother-maskinen. Om du aktiverar autentisering av Active Directory kommer maskinens kontrollpanel att låsas. Det går inte att ändra maskinens inställningar förrän användaren anger användar-ID och lösenord.

Vid autentisering av Active Directory ingår följande funktioner:

• Lagrar inkommande faxdata

Maskinen lagrar alla inkommande faxdata när autentisering av Active Directory är aktiverat. Efter att du loggat in skriver maskinen ut alla lagrade faxdata.

Du kan ändra inställningen för autentisering av Active Directory med webbaserad hantering eller BRAdmin Professional (Windows).