Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens skanningsknapp > Skanna flera visitkort och fotografier (Autobeskärning)

Skanna flera visitkort och fotografier (Autobeskärning)

Du kan skanna flera dokument som placerats på kopieringsglaset. Maskinen skannar varje dokument och skapar separata filer eller en enkel fil med flera sidor med funktionen för automatisk beskärning.

Riktlinjer för autobeskärning

image
  1. 10 mm eller större
  2. 20 mm eller större (längst ned)
  • Inställningen är endast tillgänglig för rektangulära och kvadratiska dokument.
  • Om dokumentet är för långt eller för brett fungerar inte den här funktionen såsom den beskrivs här.
  • Papperet måste läggas på avstånd från kopieringsglasets kanter i enlighet med bilden.
  • Dokumenten måste läggas minst 10 mm från varandra.
  • Auto Crop justerar dokumentets skevhet på scannerglaset, men om dokumentet är mer än 45 grader snett vid mindre än 300 x 300 dpi eller 10 grader vid 600 x 600 dpi kommer den här funktionen inte att fungera.
  • Dokumentmataren måste vara tom när du använder autobeskärning.
  • Autobeskärningsfunktionen kan användas för högst 16 dokument, beroende på dokumentens storlek.
  1. Lägg dokument på kopieringsglaset.
    image
    • Dokumenten måste placeras på kopieringsglaset om du vill skanna dokument med funktionen Autobeskärning.
    • Autobeskärningsfunktionen stöds av teknik från Reallusion, Inc.

image
  2. Sätt i ett minneskort eller ett USB-minne i maskinen.
    LCD-skärmen ändras automatiskt.
  3. Tryck på [Skanna > media]>[Alternativ]>[Autobeskärning].
  4. Tryck på [].
  5. Tryck på [OK].
  6. Tryck på [Start].
    Maskinen börjar skanna. Följ instruktionerna på LCD-skärmen för att utföra skanningen.