Avbryta en gruppsändning som pågår

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Under gruppsändningen kan du avbryta faxet som sänds eller hela gruppsändningen.
  1. Tryck på image för att gå tillbaka till hemskärmen.
  2. Tryck på image.
  3. Gör något av följande:
    • Avbryt hela gruppsändningen genom att trycka på [Hela faxöverför.]. Tryck på [Ja] för att bekräfta eller tryck på [Nej] för att avsluta utan att avbryta.
    • Tryck på namnet eller numret som rings upp på pekskärmen om du vill avbryta uppringningen. Tryck på [Ja] för att bekräfta eller tryck på [Nej] för att avsluta utan att avbryta.
    • Avsluta utan att avbryta genom att trycka på image.