Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens skanningsknapp > Webbtjänster för skanning på ditt nätverk (Windows 7, Windows 8 och Windows 10) > Skanna med webbtjänster från Brother-maskinen (Windows 7, Windows 8 och Windows 10)

Skanna med webbtjänster från Brother-maskinen (Windows 7, Windows 8 och Windows 10)

Om du har installerat drivrutinen för skanning via webbtjänster kan du öppna skanningsmenyn för webbtjänster på din Brother-maskins LCD-skärm.
  • En del tecken i meddelanden som visas på LCD-skärmen kan ersättas med blanksteg om du inte har samma språkinställning i ditt OS och din Brother-maskin.

• Om LCD-skärmen visar ett felmeddelande om otillräckligt minne väljer du en mindre storlek i inställningen för Pappersstorlek eller en lägre upplösning i inställningen för Upplösning (DPI).

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på [Skanna]>[Skanna med WS].
  3. Tryck på image eller image för att välja vilken typ av skanning du ska göra och tryck sedan på det alternativ du önskar.
  4. Tryck på image eller image för att visa den dator till vilken data ska sändas och tryck sedan på datorns namn.
  5. Tryck på [Start].
    Maskinen börjar skanna.