Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Förhindra suddiga utskrifter och pappersstopp (Windows)

Förhindra suddiga utskrifter och pappersstopp (Windows)

Vissa typer av utskriftsmedier kan behöva längre torktid. Ändra alternativet Reducera fläckar om du får problem med suddiga utskrifter eller pappersstopp.
  1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj Brother MFC-XXXX Printer (där XXXX är namnet på din modell) och klicka sedan på utskriftsegenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Avancerat.
  4. Klicka på knappen Övriga utskriftsalternativ.
  5. Välj alternativet Reducera fläckar på skärmens vänstra sida.
  6. Välj ett av följande alternativ:
    Papperstyp Alternativ Beskrivning
    Vanligt papper Duplexutskrift eller Enkelsidig utskrift Av Välj det här alternativet för att skriva ut med normal hastighet och normal mängd bläck.
    Låg Välj det här alternativet för att skriva ut med en långsammare hastighet och normal mängd bläck.
    Hög Välj det här läget för att skriva ut i samma hastighet som Låg, men med mindre mängd bläck.
  7. Klicka på OK för att återgå till fönstret för skrivardrivrutinen.
  8. Klicka på OK.
  9. Slutför utskriften.