Hem > Felsökning > Om du har problem med maskinen > Problem med Google Cloud Print

Problem med Google Cloud Print

Problem

Lösningar

Min Brother-maskin visas inte i listan med skrivare.

Kontrollera att maskinen är på.

Bekräfta att Google Cloud Print™ är aktiverat.

Bekräfta att din maskin är registrerad hos Google Cloud Print™. Försök att registrera den igen om den inte är registrerad.

Det går inte att skriva ut.

Kontrollera att maskinen är på.

Bekräfta dina nätverksinställningar. imageimage Närliggande information

Vissa filer kanske inte går att skriva ut eller kanske inte ser ut precis som de visas.

Jag kan inte registrera min Brother-maskin hos Google Cloud Print™.

Kontrollera att din maskin är ansluten till ett nätverk med tillgång till Internet.

Verifiera att datum och tid är rätt inställda på din maskin.

Jag ser inte ett bekräftelsemeddelande på min Brother-maskin när jag försöker registrera den hos Google Cloud Print™, inte ens efter att jag upprepat registreringsstegen.

Kontrollera att din Brother-maskinen är inaktiv när du registrerar den hos Google Cloud Print™.