Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Mac) > Skriva ut ett fotografi (Mac)

Skriva ut ett fotografi (Mac)

image
  1. Se till så att du fyllt på rätt papper i pappersfacket.
    VIKTIGT
    • Använd Brother-papper för bästa resultat.
    • Lägg in ett extra ark av samma fotopapper i pappersfacket om du skriver ut på Brother-fotopapper.
  2. Gå till ett program, t.ex. Förhandsvisning, klicka på menyn Arkiv och välj sedan Skriv ut.
  3. Välj Brother MFC-XXXX (där XXXX är modellnamnet).
    image

Om du vill se fler sidinställningsalternativ klickar du på knappen Visa detaljer.

4. Klicka på popup-menyn Pappersstorlek och välj sedan pappersstorlek.
    image

För att skriva ut fotografier utan marginaler ska du välja en kantfri pappersstorlek.

5. Klicka på den knapp Riktning som motsvarar det sätt på vilket du vill att fotografiet ska skrivas ut.
  6. Klicka på popup-menyn för programmet och välj sedan Utskriftsinställningar.
    Alternativen för Utskriftsinställningar visas.
  7. Klicka på popup-menyn Papperstyp och välj sedan den papperstyp du vill använda.
    VIKTIGT

Ställ alltid in alternativet Papperstyp till den papperstyp du fyllt på för att få bästa utskriftskvaliteten för de inställningar du valt.

8. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  9. Klicka på Skriv ut.