Hem > Felsökning > Återställa din Brother-maskin > Överblick över återställningsfunktioner

Överblick över återställningsfunktioner

Följande återställningsfunktioner finns tillgängliga:

1. [Maskinåterställning]

Du kan återställa alla maskininställningar som du ändrat.

Adressboken, faxrapporter och samtalshistorik finns kvar. (MFC-modeller)

2. [Nätverk]

Återställ skrivarserverns fabriksinställningar (inklusive information om lösenord och IP-adress).

3. [Adressbok och fax] (MFC-modeller)

Adressbok och fax återställer följande inställningar:

• Adressbok och inställningsgrupper
    • Programmerade faxmeddelanden i minnet (MFC-J1300DW)

Fördröjt fax och fördröjd gruppsändning

• Stations-ID

Namn och nummer

• Fjärralternativ för fax (MFC-J1300DW)
    • Rapport

Överföringsrapport, adressbok och faxjournal

• Historik

Historik för nummerpresentation *1 och utgående samtal

• Fax i minnet
  4. [Alla inställn.]

Använd funktionen återställning av inställningar för att återställa maskinens alla inställningar till fabriksinställningar.

Brother rekommenderar att du utför denna funktion när du ska göra dig av med maskinen.

image

(MFC-J1300DW)

Dra ut gränssnittskabeln ur maskinen innan du väljer [Nätverk] eller [Alla inställn.].

(Ej tillgängligt i Finland)