Hem > PhotoCapture Center > Skriva ut foton direkt från ett mediakort

Skriva ut foton direkt från ett mediakort

När maskinen inte är ansluten till datorn kan du skriva ut foton direkt från digitalkameramedier eller ett USB-minne, skanna dokument och spara dem direkt på ett minneskort eller USB-minne. När maskinen är ansluten till en dator kan du använda datorn för att komma åt ett minneskort eller ett USB-minne som har matats in på maskinens framsida.