Hem > Rutinunderhåll > Rengör din Brother-maskin > Rengöra maskinens utsida

Rengöra maskinens utsida

VIKTIGT
  • Rengöring med flyktiga vätskor som thinner eller tvättbensin kan skada maskinens utvändiga yta.
  • Använd INTE rengöringsmedel som innehåller ammoniak.
  • Rengör INTE kontrollpanelen med isopropylalkohol. Panelen kan spricka.
  1. Om stödfliken är öppen ska du stänga den och sedan stänga pappersstödet.
  2. Dra ut pappersfacket (1) helt ur maskinen.
    image
  3. Torka av maskinens utsida med en torr, luddfri trasa för att ta bort damm.
    image
  4. Öppna pappersutmatningsfackets lock och ta bort eventuella föremål som har fastnat i pappersfacket.
    image
  5. Avlägsna damm genom att torka pappersfackets in- och utsida med en mjuk, torr och luddfri trasa.
    image
  6. Stäng pappersutmatningsfackets lock och tryck långsamt in pappersfacket helt och hållet i maskinen.