Hem > Fax > Sända ett fax > Sänd ett fax vid en viss tid (fördröjt fax)

Sänd ett fax vid en viss tid (fördröjt fax)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Du kan lagra upp till 50 faxmeddelanden i maskinens minne och sända dem inom nästkommande 24 timmar.

Denna funktion är endast tillgänglig för svartvita faxmeddelanden.

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image[Fax].
    image
    Om [Förhandsg. fax] är inställt på [], trycker du på image[Fax]>[Skickar fax].
  3. Tryck på [Alternativ]>[Fördröjd fax].
  4. Tryck på [Fördröjd fax].
  5. Tryck på [].
  6. Tryck på [Välj Tid].
  7. Ange vilken tid faxmeddelandet ska sändas på pekskärmen. Tryck på [OK].
    image

Hur många sidor du kan skanna in i minnet beror på vilken mängd och vilken typ av data de innehåller.

8. Tryck på [OK].
  9. Ange faxnumret.
  10. Tryck på [Fax start].
    • Om du använder kopieringsglaset går du till nästa steg.
  11. När [Nästa sida?] visas på pekskärmen gör du något av följande:
    • Tryck på [Nej] när du är klar med att skanna sidor.
    • Tryck på [Ja] för att skanna ytterligare en sida. Lägg nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [OK]. Maskinen börjar skanna sidan.
    Upprepa det här steget för varje sida.