Hem > Kopiering > Kopiera ett ID-kort

Kopiera ett ID-kort

Använd funktionen [2på1(ID)] för att kopiera båda sidor av ett ID-kort till en sida och samtidigt behålla ursprungligt kortformat.
image
  • Se till att pappersformatet är inställt på A4 eller Letter.

• Du får endast kopiera ID-kort i den utsträckning det är tillåtet i gällande lagstiftning. Mer detaljerad information imageimage Produktsäkerhetsguide
  1. Placera ID-kortet med framsidan nedåt i det övre vänstra hörnet på kopieringsglaset.
    image
    1. 3 mm eller större (överst, vänster)
    2. 207 mm
    3. 145 mm
    4. Skanningsbart område
  2. Tryck på image [Kopiera].
  3. Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:
    • Tryck på [-] eller [+] på pekskärmen.
    • Tryck på image för att ta fram tangentbordet på pekskärmen och skriv sedan in antalet kopior med hjälp av pekskärmens tangentbord. Tryck på [OK].
  4. Tryck på [Alternativ]>[Sidlayout]>[2på1(ID)].
  5. Läs och bekräfta listan som visas över inställningarna som du har valt. När du är klar med dina ändringar av inställningarna, så trycker du på [OK].
  6. Tryck på [Monostart] eller [Färgstart].
    Maskinen börjar skanna den ena sidan av ID-kortet.
  7. När maskinen har skannat en sida vänder du på ID-kortet och trycker på [Fortsätt] för att skanna den andra sidan.