Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med ControlCenter4 avancerat läge (Windows) > Spara skannade data i en mapp som en PDF-fil med ControlCenter4 avancerat läge (Windows)

Spara skannade data i en mapp som en PDF-fil med ControlCenter4 avancerat läge (Windows)

Skanna dokument och spara dem i en mapp på din dator som PDF-filer.
image

Välj Avancerat läge som lägesinställning för ControlCenter4.

1. Ladda ditt dokument.
  2. Klicka på ikonen image (ControlCenter4) i aktivitetsfältet och klicka sedan på Öppna.
  3. Klicka på fliken Skanna.
    image
  4. Klicka på Fil-knappen.
    Dialogrutan för skanningsinställningar visas.
    image
  5. Klicka i listrutan Filtyp och välj sedan en PDF-fil.
    image

För att spara dokumentet som en lösenordsskyddad PDF ska du välja Säker PDF enkelsidig (*.pdf) eller Säker PDF flersidig (*.pdf) i listrutan Filtyp, klicka på image och sedan ange lösenordet.

6. Klicka på mappikonen för att söka efter och välja mappen där du vill spara dina skannade dokument.
  7. Ändra vid behov skanningsinställningar, t.ex. filformat, filnamn, upplösning och färg.
    image

Om du vill förhandsgranska och konfigurera den inskannade bilden, väljer du kryssrutan Förinskanning.

8. Klicka på Skanna.
    Maskinen börjar skanna. Filen sparas i den mapp du valt.