Hem > PhotoCapture Center > Skriva ut fotografier från ControlCenter4 (Windows)

Skriva ut fotografier från ControlCenter4 (Windows)

Du kan skriva ut och redigera fotografier med olika funktioner i ControlCenter.
  1. Se till så att du fyllt på rätt papper i pappersfacket.
    VIKTIGT
    • Använd Brother-papper för bästa resultat.
    • Lägg in ett extra ark av samma fotopapper i pappersfacket om du skriver ut på Brother-fotopapper.
  2. Klicka på ikonen image (ControlCenter4) i aktivitetsfältet och klicka sedan på Öppna.
  3. Gör något av följande:
    • Om du använder Avancerat läge klickar du på fliken Foto och sedan på knappen Fotoutskrift.
    • Om du använder Standardläge klickar du på fliken Foto.
      image
  4. Välj den mapp som innehåller den bild som du vill skriva ut.
    Alternativ
    Beskrivning
    Min CC4-mapp
    Med knappen Min CC4-mapp kan du öppna ControlCenter4-mappen i mappen Mina bilder på datorn.
    Skrivbord
    Med skrivbordsknappen kan du öppna mappträdet från ditt skrivbord för att välja de bilder som ska skrivas ut.
  5. Välj de bilder som ska skrivas ut genom att markera kryssrutan under miniatyren i bildvisningsprogrammet.
    Alternativ
    Beskrivning
    Markera alla
    Väljer alla miniatyrer i aktuell vy.
    Avmarkera alla
    Väljer bort alla miniatyrer i aktuell vy.
  6. Ange det antal kopior som ska skrivas ut (1–99) genom att klicka på image.
  7. Om du vill beskära fotot innan utskrift, klicka på Redigera.
  8. Klicka på Skriv ut.
    Fönstret med utskriftsinställningar visas.
  9. Konfigurera inställningarna för alternativen Pappersformat, Mediatyp, och Layout.
    image
  10. Klicka vid behov på knappen Egenskaper för att konfigurera alternativen Utskriftskvalitet, Färg / Gråskala och Färgläge. Markera kryssrutan Utskriftsdatum om du vill skriva ut bildens tidsstämpel i det nedre högra hörnet på bilden.
  11. Klicka på knappen Utskriftsalternativ... för att ändra andra skrivarinställningar. (Endast avancerat läge)
  12. Klicka på OK.
  13. Klicka på knappen Förhandsgranska för att visa bilden på skärmen innan du skriver ut.
  14. Klicka på knappen Starta utskrift.