Hem > Rutinunderhåll > Kontrollera din Brother-maskin > Övervaka maskinens status från datorn (Windows)

Övervaka maskinens status från datorn (Windows)

Verktyget Status Monitor är ett konfigurerbart programverktyg för övervakning av en eller flera enheters status, vilket gör att du omedelbart kan få information om fel.
  • Gör något av följande:
    • Dubbelklicka på ikonen image i aktivitetsfältet.
    • Windows 7

Klicka på image(Start)>Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Status Monitor.

• Windows 8 och Windows 10

Klicka på image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på Verktyg i vänster navigationsfält och klicka sedan på Status Monitor.
    image
    Felsökning
    Klicka på knappen Felsökning för att öppna webbplatsen för felsökning.
    Inställningar för återstående sidor

Klicka på knappen Inställningar för återstående sidor för att ändra inställningarna för ungefärligt sidantal.

Letar du efter förbrukningsmaterial?

Klicka på knappen Letar du efter förbrukningsmaterial? för mer information om originaldelar från Brother.

Felikoner
    Ikon Beskrivning
    image
    Bläcknivån är låg.
    image
    Bläckpatronen behöver bytas ut.
    image
    Det är ett problem med bläckpatronen.