Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Ställ in signaltid för Fax/Tel (dubbelsignal)

Ställ in signaltid för Fax/Tel (dubbelsignal)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
När du ställer in mottagningsläget på [Fax/Tel] kommer maskinen att ta emot samtalet automatiskt om det är ett fax. Om det däremot är ett röstsamtal kommer maskinen att aktivera F/T-signalen (dubbelsignal) under den tid som du angett som F/T-signalens tidsalternativ. Om du hör en F/T-signal betyder det att du har ett röstsamtal på linjen.

Eftersom F/T-signalen är en inställning endast i Brother-maskinen kommer sidoapparater och externa telefoner inte att ringa, men du kan fortfarande besvara samtalet på vilken telefon som helst.

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[F/T Signaltid].
  2. Välj hur länge maskinen ska ringa för att uppmärksamma dig på att du har ett röstsamtal .
  3. Tryck på image.
    image

Maskinen fortsätter att ringa under angiven tid även om den som ringer upp lägger på under dubbelsignalen.