Hem > Nätverk > Avancerade nätverksfunktioner > Konfigurera och hantera LDAP-sökning > Utför LDAP-sökning med hjälp av maskinens kontrollpanel

Utför LDAP-sökning med hjälp av maskinens kontrollpanel

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW

När du har konfigurerat inställningarna för LDAP kan du använda LDAP-sökning för att hitta faxnummer för att använda till:

• Sända ett Fax (Ej tillgängligt för DCP-modeller)
image
  • LDAP-funktionen stöder LDAPv3.
  • LDAP-funktionen stöder inte SSL/TLS.
  • Du kanske måste använda Kerberos-autentisering eller enkel autentisering för att ansluta din LDAP-server, beroende på vilken säkerhet som ställts in av din nätverksadministratör.

• Du måste konfigurera SNTP-protokollet (tidsserver i nätverket) eller så måste du ställa in korrekt datum, tid och tidszon på kontrollpanelen för Kerberos-autentisering.

1. Tryck på image för att söka.
  2. Använd LCD-skärmen för att ange de första tecknen i ditt sökord.
    image
    • Du kan ange upp till 15 tecken.
    • Mer information om hur du skriver in text imageimage Bilaga
  3. Tryck på [OK].
    Resultaten från LDAP-sökningen kommer att visas på LCD-skärmen. Ikonen image visas framför sökresultatet för den lokala adressboken.
    • Om det inte finns några träffar på servern eller i den lokala adressboken visas [Det går ej att hitta några resultat.] på LCD-skärmen i ungefär 60 sekunder.
  4. Tryck på image eller image för att visa önskat namn.
  5. Tryck på namnet.
    Tryck på [Detalj] för att visa detaljerad information om namnet.
  6. Om resultatet innefattar mer än ett faxnummer kommer maskinen anmoda dig att bara välja ett. Tryck på [Verkställ] och tryck sedan på [Fax start].